top of page

FAQ

 • Πόσα μαθήματα θα χρειαστεί να κάνω για να μπορώ να πάω μόνος μου για surf, να φτάσω σε ένα ικανοποιητικό επίπεδο;"
  Ο αριθμός των μαθημάτων που θα χρειαστεί ο καθένας για να φτάσει σε ένα ικανοποιητικό επίπεδο μπορεί να διαφέρει, ανάλογα με τις συνθήκες, το πόσο κοντά θα είναι το ένα μάθημα με το άλλο (όσο πιο κοντά χρονικά τόσο το καλύτερο), το πόσο δεκτικός είναι και το τι φυσική κατάσταση έχει. Κατά μέσο όρο μέσα σε 5 – 10 μαθήματα θα έχεις αποκτήσει βασικές δεξιότητες και πληροφορίες ώστε να μπορείς και μόνος σου να κάνεις surf σε μικρό κύμα, διασκεδάζοντάς το με ασφάλεια και σεβασμό για τον εαυτό σου, το περιβάλλον και τους άλλους surfers. ‘Ένας στόχος που αργά ή γρήγορα με τη σωστή καθοδήγηση όλοι μπορούν να πετύχουν!
 • Θα μπορώ να κάνω surf εγώ που έχω πολύ καιρό να κάνω γυμναστική, δεν έχω καλή φυσική κατάσταση. Παίζει ρόλο;"
  Είναι ευνόητο ότι η φυσική σου κατάσταση παίζει ρόλο στο surf όπως και σε κάθε αθλητική δραστηριότητα. Όμως έστω και αν δεν είσαι στα καλύτερά σου, θα τα καταφέρεις μια που στα πρώτα βήματα δεν υπάρχουν μεγάλες απαιτήσεις. Παρόλα αυτά προχωρώντας και επιμένοντας θα δεις και το σώμα αλλά και τη διάθεσή και την αυτοπεποίθησή σου να αλλάζει προς το καλύτερο, μια που το surf είναι διασκεδαστικό και άκρως εθιστικό! Μη πεις ότι δε σε προειδοποιήσαμε!
 • Τι θα πρέπει να φέρω μαζί μου στο μάθημα;
  Πετσέτα, μαγιό, σαγιονάρα, αντηλιακό και πολύ σημαντικό νερό! Τα υπόλοιπα τα έχουμε φροντίσει!
 • Κάθε πότε γίνονται τα μαθήματα και πώς θα το μαθαίνω;
  Surf και κύματα δεν έχουμε στην Ελλάδα σε καθημερινή βάση. Πρέπει να τα κυνηγάμε! Εμείς σε κάθε ευκαιρία θα σε ειδοποιούμε στο κινητό σου μέσω μηνύματος στο what’s up, viber, messenger αφού μας έχεις αφήσει τα απαραίτητα στοιχεία επικοινωνίας σου. Ενημέρωση θα λαμβάνεις και από τα newsletter μας και φυσικά από τα social, insta και fb. Γι’αυτό follow and like!
 • Αν μου τύχει κάτι τελευταία στιγμή πώς μπορώ να ακυρώσω το μάθημα; Γίνεται επιστροφή χρημάτων;
  Έχεις τη δυνατότητα να ακυρώσεις το μάθημά σου μέχρι και το βράδυ της προηγούμενης ημέρας. Ο τρόπος που γίνονται τα μαθήματα σε μικρά γκρουπ και με ραντεβού ουσιαστικά μας το επιβάλλει, γιατί αν δεν ακυρώσεις εγκαίρως κάποιος άλλος μπορεί να χάσει τη θέση του. Σε περίπτωση που έχεις πάρει πακέτο μαθημάτων και δε έχεις χρησιμοποιήσει κανένα αλλά άλλαξες γνώμη, θα σου επιστραφεί όλο το ποσό. Σε κάθε άλλη περίπτωση αυτό δεν είναι εφικτό.
 • Είναι το surf επικίνδυνο; Υπάρχει πιθανότητα να χτυπήσω;
  Ειδικά στα πρώτα βήματα και με όλες τι απαραίτητες προφυλάξεις στις οποίες δίνουμε μέγιστη σημασία, η πιθανότητα είναι πραγματικά πολύ μικρή. Οι συνθήκες που επιλέγουμε είναι πάντοτε κατάλληλες για εκμάθηση και για το επίπεδό σου. Ο εξοπλισμός επίσης (χρησιμοποιούνται softboards ώστε ακόμα και να σε χτυπήσει εσένα ή κάποιον άλλο το σανίδι σου να πέσετε στα μαλακά). Σε διδάσκουμε από την αρχή βασικούς κανόνες ασφαλείας και τέλος όλοι οι εκπαιδευτές είναι διαπιστευμένοι ναυαγοσώστες. Παρόλα αυτά πάντα υπάρχει ο κίνδυνος κάτι να συμβεί, για αυτό και σεβόμαστε τη θάλασσα και τον ωκεανό, εμπιστευόμαστε αλλά δεν υπερεκτιμούμε τις δυνατότητές μας!
 • Πότε μπορεί να αναβληθεί ένα μάθημα;
  ΄Οσο και να θέλαμε να μπορούσαμε να υπογράψουμε ένα συμβόλαιο με το Θεό Ποσειδώνα ή όποια άλλη δύναμη ελέγχει τη φύση και τον καιρό δεν είναι δυνατόν! Κάποιες φορές μπορεί λοιπόν να τύχει η πρόβλεψη να πέσει έξω ή απλά να έχει καταιγίδες οπότε better safe than sorry, το μάθημα θα πρέπει να αναβληθεί.
 • Θα ήθελα να φέρω το γιο την κόρη μου να μάθει surf. Από πόσο ετών μπορεί ένα παιδάκι να ξεκινήσει;
  Τα παιδάκια που έχουν ήδη επαφή με το νερό (ξέρουν να κολυμπούν) μπορούν να έρθουν να ξεκινήσουν από την ηλικία των 6 ετών, όπου το μάθημα έχει περισσότερο τη μορφή παιχνιδιού. Από 10 ετών και πάνω και εφόσον έχουν κάποια εμπειρία, μπορούν να μπουν και σε γκρούπ όπου γίνεται πιο εξειδικευμένη προπόνηση.
 • Τι άλλο θα ήθελες να ρωτήσεις; Είμαστε εδώ και όλο αυτιά για να λύσουμε κάθε απορία σου!
  Μπορείς να μας ρωτήσεις οτιδήποτε!
bottom of page